Mobiele foodtruck in Antwerpen en omgeving

 

Home » Foodtruck Antwerpen

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Bent u op zoek naar een foodtruck die heerlijk eten serveert aan uw gasten in Antwerpen en omgeving? Kies dan voor de friettruck van Friet & Co. Kies uit verschillende formules en geniet zorgeloos van echte Belgische frieten en snacks op uw feest of evenement. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan.

Foodtruck met heerlijke frieten in Antwerpen

Een feest is pas helemaal geslaagd met heerlijk eten. Als Belgen en Nederlanders eten we niets liever dan heerlijke frieten. Friet & Co komt graag langs met de foodtruck op locatie in Antwerpen om heerlijke friet en snacks te serveren. Uw gasten eten gedurende twee uur à volonté frieten, saus en de gekozen snacks. Welke deze zijn, hangt af van de formule die u kiest. Voor de verhuur van onze foodtruck inclusief personeel in Antwerpen betaalt u een vast bedrag. Daar bovenop betaalt u het bedrag van de gekozen formule per persoon.

Waarom kiest u voor Friet & Co?

Als u een foodtruck van Friet & Co laat komen op uw feest in Antwerpen geniet u vele voordelen. Zo krijgt u een moderne en stijlvolle mobiel frituur. Het personeel is bovendien zeer vriendelijk en professioneel opgeleid in het bakken van échte Belgische friet. Dankzij de moderne friteuses met hoog rendement wordt er vlot gebakken. Zo geniet u snel van heerlijk eten uit de foodtruck op locatie nabij Antwerpen.

Benieuwd? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Loopt het water u al in de mond bij de gedachte van die heerlijke friet en snacks? Bekijk dan de verschillende formules en vraag meteen uw persoonlijke offerte aan. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel naar +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This