Mobiele foodtruck op locatie Antwerpen en omgeving

 

Home » Foodtruck Antwerpen

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Bent u op zoek naar een foodtruck die heerlijk eten serveert aan uw gasten in Antwerpen en omgeving? Laat dan de friettruck van Friet & Co langskomen op locatie. Bij ons kiest u uit verschillende formules en geniet u zorgeloos van echte Belgische frieten en snacks op uw feest of evenement. Bekijk de mogelijkheden voor een friettruck op uw locatie en vraag een offerte aan.

Foodtruck met heerlijke frieten in Antwerpen

Een feest is pas helemaal geslaagd met heerlijk eten. Als Belgen eten we niets liever dan heerlijke frieten. Friet & Co komt graag langs met de foodtruck op locatie in Antwerpen om heerlijke frieten en snacks te serveren. Uw gasten eten op locatie gedurende twee uur à volonté frieten, saus en de gekozen snacks gebakken in onze friettruck. Welke snacks, hangt af van de formule die u kiest. Voor de verhuur van onze foodtruck, inclusief personeel, in Antwerpen betaalt u een vast bedrag. Naast de kost voor de frietwagen, betaalt u ook het bedrag van de gekozen formule per persoon.

Waarom kiest u voor Friet & Co?

Als u een foodtruck van Friet & Co laat komen op uw feest in Antwerpen geniet u van vele voordelen. Zo krijgt u een modern en stijlvol mobiel frietkot. Het personeel is bovendien zeer vriendelijk en professioneel opgeleid in het bakken van échte Belgische frieten. Dankzij de moderne friteuses met hoog rendement wordt er sinds 2006 vlot gebakken in onze friettruck op locatie. Zo geniet u snel van onze Belgische Trots, uit onze foodtruck nabij Antwerpen.

Benieuwd? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Staat het water u al in de mond bij de gedachte van die heerlijke frieten en snacks? Bekijk dan de verschillende formules en vraag meteen uw persoonlijke offerte aan. Gebruik hiervoor het contactformulier of contacteer ons op: +32 494 49 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This