Snackwagen op locatie

 

Home » Snackwagen op locatie

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u een snackwagen op de locatie van uw feest? Met Belgische frieten smaken al uw snacks nog beter! Kies uit verschillende formules met diverse snacks en neem een goede kwak Belgische mayonaise bij uw frieten. Kies vandaag al wat u op uw feest wil eten!

Belgische snackwagen op uw locatie

Belgen en Nederlanders hebben één ding gemeen: hun grote liefde voor frieten. Deze liefde komt Friet & Co graag op uw locatie delen met een snackwagen. U huurt de stijlvolle en moderne wagen voor €195. Hierbij krijgt u twee uur lang een uitstekende service van gekwalificeerd personeel. Daarnaast kiest u een formule met diverse snacks. De prijs van het eten wordt bepaald door het aantal gasten.

Waarom kiest u voor Friet & Co voor uw snackwagen?

Friet & Co is al meer dan tien jaar de specialist in snackwagens op locatie in België en Nederland. De wagens voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en het personeel bedient uw gasten met een glimlach. Daarnaast zijn er nog tal van andere redenen om te kiezen voor een snackwagen:

  • Een correcte hygiëne
  • Artisanaal gebakken frieten
  • Snelle service
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Friteuses met een hoog rendement
  • Dagverse producten

Boek snel uw snackwagen

Bent u helemaal gewonnen voor de Belgische frieten? Of bent u al aan het watertanden bij de gedachte aan uw favoriete snack? Boek dan snel een snackwagen op uw locatie. Vul het contactformulier in of bel +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This