Frietkraam voor een personeelsfeest in Breda

 

Home » Frietkraam voor personeelsfeest Breda

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietkraam voor uw personeelsfeest in Breda?


Wilt u graag een frietkraam huren voor op uw personeelsfeest in Breda of elders? Dan heeft Friet & Co uit Antwerpen iets in petto voor u! U kiest bij ons uit verschillende formules, afhankelijk van uw wensen. Indien u het graag groots of speciaal aanpakt, stellen we graag voor u een formule op maat op. U vertelt ons wat u wilt, wij zorgen ervoor!

Een frietkraam met lekkers voor uw personeelsfeest in Breda

De frietkraam dat u voor uw personeelsfeest in Breda wilt inschakelen, bevat bij elke formule verse frietjes, lekkere sauzen en heerlijke snacks. Standaard voorzien wij curryworsten, kaaskroketten, cervela’s en nog meer, die u kunt uitbreiden in de andere formules. Een mobiele frituur is een aanrader op uw feest, aangezien het een eenvoudig maar origineel cateringidee is. Wij rekenen een kleine vaste kost aan voor het huren van de frietkar op locatie, dat inclusief het personeel dat u een hele avond van dienst is. Voor twee uur lang kunnen uw gasten à volonté eten, zodat ze voldoende gegeten hebben.

Smul van heerlijke verse frietjes

Contacteer ons gerust indien u een frietkraam wilt reserveren voor op uw personeelsfeest in Breda, of eerder waar. Wij staan met plezier voor u klaar. U contacteert ons door te bellen naar het nummer +32 494 25 55, door een e-mail te sturen naar info@friet-co.be of door ons contactformulier in te vullen. Schrijf u zeker ook in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons nieuws!

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This