Frietkar op locatie

 

Home » Frietkar op locatie

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u graag een frietkar huren voor op uw locatie in onder andere Breda? Dan heeft Friet & Co uit Antwerpen wat u zoekt. Al meer dan 15 jaar serveren wij vanuit onze frietkar de heerlijkste frietjes en de lekkerste snacks op uw locatie in Breda en omstreken. Of u nu een frietkraam wilt plaatsen in Breda, Antwerpen of elders in België én Nederland, wij staan klaar voor u.

Plaats een frietkar op locatie in Breda

Wilt u een groot familiefeest, een personeelsfeest met veel gasten of een spetterend verjaardagsfeest organiseren in regio Breda en wilt u uw gasten trakteren op frietjes van een frietkraam? Kies dan uit onze drie standaardformules of laat een menu op maat opstellen. Met onze frietmobiel in Breda en omstreken, genieten uw gasten van twee uur verse frietjes en snacks à volonté. Indien u kiest voor een standaardformule bij de huur van een frietkar op locatie bij u in Breda, kies u een van de volgende:

  • Genieters: curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen, bami’s, viandellen en kipcorn
  • Fijnproevers: de Genietersformule en garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: satés boven op de Fijnproeversformule

De verschillende mogelijkheden

U kunt de gekozen formule voor de frietkraam in regio Breda ook uitbreiden met vers bereid stoofvlees. Wanneer u een professioneel frietkraam bij u thuis of op uw locatie in Breda wilt inschakelen, betaalt u een kleine kost voor het huren van de frietkar. Deze kost omvat ook de bediening van ons vriendelijke personeel in Breda, die met een glimlach frietjes serveren vanuit onze frietkraam. Indien u een frietwagen in bijvoorbeeld Breda voor 200 personen nodig heeft, nemen wij de huurkost volledig voor onze rekening. U kunt gebruik maken van onze frietwagen op locatie in bijvoorbeeld Breda, vanaf 50 personen. Wilt u graag op de hoogte blijven ons reilen en zeilen of bent u nieuwsgierig naar onze frietwagen die tot in Breda gaat? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u een frietkar op locatie in regio Breda te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de frietwagen in Breda en omstreken. U contacteert ons ook voor een offerte over een frietwagen in Breda. Dat doet u door te bellen naar +32 494 49 25 55, door een e-mail te sturen naar info@friet-co.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u vervolgens zo snel mogelijk de nodige informatie over een frietkraam voor uw evenement in onder meer Breda!

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This