Frietkar op locatie

 

Home » Frietkar op locatie

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frietkar op locatie?


Wilt u graag een frietkar huren voor op uw locatie? Dan heeft Friet & Co uit Antwerpen wat u zoekt. Al meer dan 15 jaar serveren wij vanuit ons frietkraam de heerlijkste frietjes en de lekkerste snacks op uw locatie. Of u nu een friettruck wilt plaatsen in Breda, Antwerpen of elders in België én Nederland, wij staan klaar op uw gewenste locatie.

Waarom een frietkar op locatie altijd een feest is

Wilt u een groot familiefeest, een personeelsfeest met veel gasten of een spetterend verjaardagsfeest organiseren en wilt u uw gasten trakteren op frietjes? Dan is een foodtruck met frietjes de beste oplossing. U kiest bij ons uit drie standaardformules, maar kunt eveneens een menu op maat opstellen. Met onze frietmobiel in Breda en omstreken, genieten uw gasten van twee uur verse frietjes en snacks à volonté. Indien u een standaardformule wenst bij de huur van een frietkar op locatie, kiest u tussen de volgende opties:

  • Genieters: curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen, bami’s, viandellen en kipcorn
  • Fijnproevers: de Genietersformule en garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: satés bovenop de Fijnproeversformule

Wilt u toch liever een meer op maat gemaakte menu? Dan bekijken we graag samen wat onze friettruck op locatie voor u kan betekenen. Ons frietkraam komt steeds tot op uw locatie met alle gewenste gerechten en snacks.

De verschillende mogelijkheden voor de frietkar op locatie

U kunt de gekozen formule ook uitbreiden met vers bereid stoofvlees. Wij voegen dat met veel plezier toe aan onze frietkar die op locatie langskomt. Wanneer u een professioneel frietkraam op uw locatie wilt inschakelen, betaalt u een kleine kost voor het huren van de frietkar. Deze kost omvat ook de bediening van ons vriendelijke personeel, die met een glimlach frietjes serveren vanuit onze friettruck op locatie. Indien u een frietwagen voor 200 personen nodig heeft, nemen wij de huurkost volledig voor onze rekening. U kunt gebruik maken van onze friettruck op locatie vanaf 50 personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u een frietkar op locatie te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ons frietkraam op locatie of om een offerte op te laten stellen voor de friettruck. Dat doet u door een e-mail te sturen naar info@friet-co.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u vervolgens zo snel mogelijk de nodige informatie over een friettruck op de locatie van uw evenement! Wilt u graag op de hoogte blijven van ons reilen en zeilen? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This