Foodtruck met frietjes

 

Home » Foodtruck frietjes

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Kies voor de foodtruck van Friet & Co uit Antwerpen voor uw evenement en trakteer uw gasten op onze heerlijke frietjes en snacks. Met onze mobiele frituur kiest u voor heerlijke, artisanale frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Lees verder en ontdek snel de mogelijkheden voor uw feest of ander evenement.

Met onze foodtruck geniet u onbeperkt van onze heerlijke frietjes en snacks

Plant u een groot feest met de hele familie, de buren of met het hele bedrijf? Wie uw gasten ook zijn, ze smullen ongetwijfeld graag van heerlijke frietjes van onze foodtruck uit Antwerpen. Als u onze friettruck huurt voor uw evenement, serveren wij uw gasten twee uur lang heerlijke frietjes, sauzen en snacks à volonté. Dit alles voor een vast bedrag per persoon. De prijs per persoon is afhankelijk van de gekozen formule, plus een eventuele vaste kost. Welke snacks laat u serveren bij de verse frietjes uit de foodtruck? Kies uit onderstaande formules:

  • Genieters: curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen, bami’s, viandellen en kipcorn
  • Fijnproevers: de Genietersformule en garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: satés en vlammetjes in plaats van mini- loempia’s, bovenop de Fijnproeversformule

Proef het zelf!

Friet & Co uit Antwerpen serveert al sinds 2006 heerlijke frietjes uit de foodtruck. Deze stijlvolle frituurwagen is uitgerust met professionele friteuses met het hoogste rendement op de markt. Ons personeel weet bovendien als geen ander hoe heerlijke frietjes te bakken volgens de regels van de kunst. We serveren ze dan ook graag met een glimlach. Zo geniet u binnen een mum van tijd van onze Belgische Trots op uw locatie. Proef het zelf en vraag meteen een offerte op maat aan voor uw evenement. Gebruik het contactformulier of contacteer ons op +32 494 49 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This