Foodtruck met frietjes

 

Home » Foodtruck frietjes

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een foodtruck met frietjes op locatie?


Kies voor de foodtruck van Friet & Co uit Antwerpen voor uw evenement en trakteer uw gasten op onze heerlijke frietjes en snacks. Met onze mobiele frituur kiest u voor heerlijke, artisanale frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Lees verder en ontdek snel de mogelijkheden voor uw feest of ander evenement.

Met onze foodtruck geniet u onbeperkt van onze heerlijke frietjes en snacks

Een foodtruck met frietjes is perfect wanneer u een groot feest plant met de hele familie, de buren of met het hele bedrijf in Antwerpen. Wie uw gasten ook zijn, ze smullen ongetwijfeld graag van heerlijke frietjes van onze foodtruck uit Antwerpen. Als u onze foodtruck huurt voor uw evenement, serveren wij uw gasten in Antwerpen twee uur lang heerlijke frietjes, sauzen en snacks à volonté. U kiest uit verschillende formules. Welke snacks laat u serveren bij de verse frietjes uit de foodtruck? Kies uit onderstaande formules:

  • Genieters: curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen, bami’s, viandellen en kipcorn
  • Fijnproevers: de Genietersformule en garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: satés en vlammetjes in plaats van mini- loempia’s, boven op de Fijnproeversformule

Proef het zelf!

Friet & Co uit Antwerpen serveert al sinds 2006 heerlijke frietjes uit de foodtruck. Deze stijlvolle frituurwagen is uitgerust met professionele friteuses met het hoogste rendement op de markt. Ons personeel weet bovendien als geen ander hoe heerlijke frietjes te bakken volgens de regels van de kunst. We serveren ze dan ook graag met een glimlach. Zo geniet u binnen een mum van tijd van onze Belgische trots op uw locatie. Proef het zelf en vraag meteen een offerte op maat aan voor uw evenement. Gebruik het contactformulier of contacteer ons op +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This