Foodtruck met frietjes op locatie

 

Home » Foodtruck frietjes

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Kies voor de foodtruck van Friet & Co  voor uw evenement en trakteer uw gasten op heerlijke frietjes. Met onze mobiele frituur kiest u voor heerlijke, artisanale frietjes en een ruim assortiment aan snacks. Lees verder en ontdek snel de mogelijkheden voor uw feest of ander evenement.

De foodtruck is onbeperkt genieten van heerlijke frietjes en snacks

Plant u een groot feest met de hele familie, met de buren of met het hele bedrijf? Wie uw gasten ook zijn, ze smullen ongetwijfeld graag van heerlijke frietjes van onze foodtruck. Als u onze foodtruck huurt voor uw evenement, serveren wij uw gasten twee uur lang heerlijke frietjes, sausen en snacks à volonté. Dit alles voor een vast bedrag voor de truck en een vast bedrag per persoon. Dat laatste is afhankelijk van de gekozen formule. Welke snacks laat u serveren bij de verse frietjes uit de foodtruck? Kies uit onderstaande formules:

  • Genieters: curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen, bami’s, viandellen, kipcorns
  • Fijnproevers: de Genietersformule en garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: satés en vlammetjes bovenop de Fijnproeversformule

Proef het zelf!

Friet & Co serveert al sinds 2006 heerlijke frietjes uit de foodtruck. Deze moderne wagen is uitgerust met professionele friteuse. Ons personeel weet bovendien als geen ander hoe heerlijk frietjes te bakken volgens de regels van de kunst. We serveren ze dan ook graag met een glimlach. Zo geniet u binnen een mum van tijd van heerlijke kost op uw locatie. Proef het zelf en vraag meteen een offerte op maat aan voor uw evenement. Gebruik het contactformulier of bel ons op +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This