Frituurwagen

 

Home » Frituurwagen

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Maak uw volgende feest compleet met het huren van een frituurwagen. Friet & Co voorziet uw gasten van heerlijke snacks en artisanaal gebakken frietjes. Zowel particulier als zakelijk kiest u daarom voor ons. Daarbij nemen we onze jarenlange ervaring en enthousiaste personeel graag mee. Kortom, een zéér correcte prijs-kwaliteitsverhouding voor de huur van een mooie frituurwagen.

Geniet van stijlvol feesten met een mooie frituurwagen

Op zoek naar een bedrijf dat heerlijke snacks en friet verzorgt op uw volgende feest? Uw gasten gaan met een goed gevulde maag de dansvloer op door onze frituurwagen. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft u gegarandeerd een vlotte bediening. Bovendien kiest u uit verschillende formules voor de frituurwagen:

 • Genieters
  Heerlijk frietjes met saus en keuze uit zeven snacks
 • Fijnproevers
  Heerlijke frietjes met saus en keuze uit 10 snacks
 • Deluxe
  Heerlijke frietjes met saus en keuze uit 11 snacks

Kortom, u heeft een frituur aan huis met stijl, waarbij samenstellen op maat ook behoort tot de mogelijkheden. U kiest voor kwaliteit, vlotheid, enthousiaste bediening en goede hygiëne.

Aarzel niet en neem contact op

Bent u al druk bezig met het plannen van uw volgende feest? Reserveer dan direct de frituurwagen en kies meteen uw favoriete snacks. De offerte vraagt u eenvoudig aan via +32 494 25 55. Uiteraard bereikt u ons hierop ook voor vragen. 

Formules (2u)


Neem contact met ons op


 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This