Frituur aan huis

 

Home » Frituur aan huis

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan huis in Antwerpen? Friet & Co vervult deze droom in heel België en Nederland. Huur een frituurwagen voor uw feest en geniet van frietjes en frituursnacks à volonté aan huis. De frietjes van onze frietkar aan huis worden gebakken volgens de regels van de kunst. Begint u reeds te watertanden bij het idee van heerlijke frietjes en snacks van een frietkraam aan huis? Ontdek snel onze frietwagen voor aan huis.

Een frituur aan huis vanuit Antwerpen

Al meer dan 15 jaar levert Friet & Co luxe frituurwagens aan huis over het hele land. Wilt u zelf ook genieten van artisanale frieten op uw feest? Wanneer u een frituur aan huis laat komen in bijvoorbeeld Antwerpen, kiest u uit drie verschillende eetformules. U kunt er ook voor kiezen om een formule voor uw frietkraam aan huis zelf samen te stellen. Bij elke formule voor een frietkar aan huis is alles à volonté, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van onze Belgische trots op locatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de formule van een frituurwagen aan huis, die u kiest.

De formules waaruit u kunt kiezen wanneer u een frietkraam aan huis wilt reserveren

Wanneer u een frietwagen aan huis wilt laten komen van ons bedrijf, kiest u eenvoudig uit drie verschillende formules:

 • De Genieters: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
 • De Fijnproevers: Genieters-formule + mexicano, garnaalkroket, vegetarische mini-loempia’s
 • Deluxe: Fijnproevers-formule+ saté

Deze bovenstaande formules waaruit u kiest voor een frietkar aan huis, komen steeds met verse frietjes en saus. Daarnaast kunt u ook steeds een menu op maat laten maken.

Waarom kiest u voor onze frituurwagen aan huis?

Wij komen al jaren met onze frituurwagens aan huis vanuit Antwerpen. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect wat u als klant verwacht van een frietwagen die aan huis komt. Dit zijn de grote voordelen van een mobiele frituur aan huis:

 • Artisanaal gebakken frietjes
 • Vlotte en professionele bediening
 • Veel aandacht voor hygiëne
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Stijlvolle wagens

Reserveer snel een wagen voor uw feest

Begint u reeds te watertanden van de frietjes van onze foodtruck? Reserveer dan snel uw frituur aan huis in Antwerpen en kies uw favoriete frituursnack. Vraag een offerte aan voor een frietkraam aan huis door te bellen naar +32 494 25 55. Ook via het e-mailadres info@friet-co.be kunt u snel en eenvoudig een frietkar aan huis reserveren. Als u het contactformulier invult bij vragen over een frietwagen aan huis, koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over de frituurwagen.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


 • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This