Frituur aan huis

 

Home » Frituur aan huis

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan huis in Antwerpen? Friet & Co vervult deze droom in heel België en Nederland. Huur tegen een vaste prijs een frituurwagen voor uw feest en geniet van frietjes en frituursnacks à volonté aan huis. Onze frietjes worden gebakken volgens de regels van de kunst. Begint u reeds te watertanden? Ontdek snel ons aanbod.

Een frituur aan huis vanuit Antwerpen

Reeds 15 jaar levert Friet & Co luxe frituurwagens aan huis over het hele land. Wilt u zelf ook genieten van artisanale frieten op uw feest? Voor de vaste prijs van €195 komt er een frituurwagen aan uw huis. Deze prijs wordt aangepast vanaf 100 personen en is inclusief personeel. De service duurt steeds twee uur.

Bent u een genieter of eerder een fijnproever?

Wanneer u een frituur aan huis laat komen, kiest u uit drie verschillende eetformules of stelt u zelf uw menu samen. Bij elke formule is alles à volonté, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van onze Belgische Trots op locatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de formule die u kiest.

Waarom kiest u voor Friet & Co?

Wij komen reeds 15 jaar met onze frituurwagens aan huis vanuit Antwerpen. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect wat u als klant verwacht. Dit zijn de grote voordelen van onze frituurwagens aan huis:

  • Artisanaal gebakken frietjes
  • Vlotte en professionele bediening
  • Veel aandacht voor hygiëne
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Stijlvolle wagens

Reserveer snel een wagen voor uw feest

Begint u reeds te watertanden van de frietjes van onze foodtruck? Reserveer dan snel uw frituur aan huis in Antwerpen en kies uw favoriete frituursnack. Vraag een offerte aan door te bellen naar +32 494 49 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This