Frituur aan huis

 

Home » Frituur aan huis

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan uw huis in Antwerpen? Friet & Co vervult deze droom in heel België en Nederland. Huur voor een vaste prijs een frietwagen voor uw feest en geniet van frietjes en frituursnacks à volonté. Alle frietjes zijn gebakken volgens de regels van de kunst. Begint u al te watertanden? Ontdek snel ons aanbod.

Een frituur aan uw huis vanuit Antwerpen

Al meer dan tien jaar levert Friet & Co luxe frituurwagens aan huis over het hele land. Wilt u zelf nu ook genieten van artisanale frieten op uw feest? Voor de vaste prijs van €195 komt er een wagen naar uw huis. Deze prijs wordt aangepast vanaf 100 personen en is inclusief personeel. De service duurt steeds twee uur.

Bent u een genieter of eerder een fijnproever?

Wanneer u een frituur aan huis laat komen, kiest u uit drie verschillende eetformules of stelt u zelf uw menu samen. Bij elke formule is alles à volonté, zodat iedereen met een gevulde maag verder feest. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de formule die uw kiest.

Waarom kiest u voor Friet & Co?

Wij komen reeds meer dan 10 jaar met onze frituurwagens aan huis vanuit Antwerpen. Door deze jarenlange ervaringen weten we perfect wat u als klant verwacht. Dit zijn de grote voordelen van onze frituurwagens aan uw huis:

  • Artisanaal gebakken frietjes
  • Vlotte en professionele bediening
  • Veel aandacht voor hygiëne
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Stijlvolle wagens

Reserveer snel een wagen voor uw feest

Bent u reeds helemaal aan het watertanden? Reserveer dan snel uw frituur aan huis in Antwerpen en kies uw favoriete frituursnack. Vraag een offerte aan door te bellen naar +32 494 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This