Frituur aan huis

 

Home » Frituur aan huis

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur aan huis?


Heeft u altijd al een frituur aan huis in Antwerpen willen laten langskomen? Friet & Co vervult deze droom in heel België en Nederland. Huur een frituurwagen voor uw feest in Antwerpen en geniet van frietjes en frituursnacks à volonté aan huis uit ons frietkot. De frietjes van onze frietkar aan huis worden gebakken volgens de regels van de kunst. Begint u reeds te watertanden bij het idee van heerlijke frietjes en snacks van een frietkraam aan huis? Onze frietwagen, ook wel frietmobiel genoemd, voor aan huis brengt u snel de lekkerste Belgische snacks.

Een frituur aan huis met vele jaren ervaring

Al meer dan 15 jaar lang levert Friet & Co een luxe frituurwagen aan huis over het hele land. Wilt u zelf ook genieten van artisanale frieten op uw feest en hiervoor een frietkot of frietmobiel aan uw huis zetten? Wanneer u een frituur aan huis laat komen in bijvoorbeeld Antwerpen, kiest u uit drie verschillende eetformules. U kunt er ook voor kiezen om een formule voor uw frietkraam aan huis zelf samen te stellen. Bij elke formule voor een frietkar aan huis is alles à volonté, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van onze Belgische trots op locatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de formule die u kiest bij de frituurwagen aan huis. We garanderen u steeds een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij het reserveren van een frietkot of frietmobiel aan huis.

De formules bij een frietkraam aan huis

Onze foodtruck uit Antwerpen bevat heel wat meer dan frietjes. Zo heeft u bij ons frietkot aan huis de keuze uit diverse overheerlijke formules. De keuze is volledig aan u wanneer u een frietmobiel aan huis laat komen. Als u een frietwagen aan huis huurt van ons bedrijf, kiest u eenvoudig uit de volgende drie formules:

 • De Genieters: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
 • De Fijnproevers: Genieters-formule + mexicano, garnaalkroket, vegetarische mini-loempia’s
 • Deluxe: Fijnproevers-formule+ saté

Deze bovenstaande formules, waaruit u kiest voor een frietkar aan huis, komen steeds met verse frietjes en saus. Daarnaast kunt u ook steeds een menu op maat laten maken.

Waarom kiest u voor onze frituurwagen aan huis?

Wij komen al jaren met onze frituurwagen aan huis. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect wat u als klant verwacht van een frietwagen of frietmobiel die aan huis komt. Dit zijn de grote voordelen van een mobiele frituur:

 • Artisanaal gebakken frietjes
 • Vlotte en professionele bediening
 • Veel aandacht voor hygiëne
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Stijlvolle wagens

Uw gasten zullen bovendien nog lange tijd praten over de frietmobiel of het frietkot aan huis. Onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers zorgen immers steeds voor een zeer aangename service vanuit onze frietkar aan huis.

Reserveer snel een wagen voor uw feest

Begint u reeds te watertanden van de frietjes van onze foodtruck? Reserveer dan snel uw frituur aan huis en kies uw favoriete frituursnack uit onze frietmobiel. Vraag een offerte aan voor een frietkraam aan huis door te bellen naar +32 494 25 55 en laat ons frietkot snel bij u langskomen. Als u het contactformulier invult bij vragen over een frietwagen aan huis, koppelen wij zo snel mogelijk terug met meer informatie over de frituurwagen.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


 • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This