Frietwagen

 

Home » Frietwagen

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Organiseert u binnenkort een feest of evenement? Wij zorgen voor een frietwagen aan huis. Friet & Co komt met een luxueuze wagen naar uw locatie en serveert gedurende twee uur artisanale frietjes en frituursnacks. Ontdek snel de perfecte formule voor uw feest en begin maar al te watertanden.

Frietwagen aan huis voor een vaste prijs

Een feest of evenement is pas compleet als er lekker eten aanwezig is. Maar hoe verovert u nu de harten en magen van al uw gasten? Met artisanale frieten natuurlijk! Wanneer u een frietwagen aan huis laat komen door bij Friet & Co betaalt u een vaste huurprijs van €195. In deze prijs zit ook de personeelskost voor twee uur. Onze wagens zijn voorzien van friteuses met een zeer hoog rendement, zodat iedereen snel zijn frietjes aan onze frietwagen krijgt.

Voldoende frietjes voor grote eters

Naast de huurprijs betaalt u voor de frietwagen aan huis nog een vast bedrag per persoon voor het eten zelf. U kiest uit drie verschillende formules. Bij elke formule zijn er frietjes en frituursnacks à volonté beschikbaar voor uw gasten. Iedereen gaat dus met een gevulde maag verder feesten! Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen met uw favoriete frituursnacks. Neem snel contact met ons op en dan bespreken we uw menu. 

Reserveer uw frietwagen en laat het u smaken

Bent u nu al aan het watertanden? Of twijfelt u nog over de juiste formule voor uw feest? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 494 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This