Frietwagen

 

Home » Frietwagen

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietwagen op locatie?


Een frietwagen is dé perfecte manier om gasten op lekkere frietjes te trakteren tijdens uw feest of event. Friet & Co komt sinds 2006 met een luxueuze wagen en serveert gedurende twee uur artisanale frietjes en frituursnacks. Ontdek snel de perfecte formule voor uw feest en begin alvast te watertanden.

Laat onze frietwagen komen voor een vaste prijs per persoon

Een feest of evenement is pas compleet als er lekker eten aanwezig is. Maar hoe verovert u nu de harten van al uw gasten? Met artisanale frieten natuurlijk! Wanneer u een frietwagen op uw feest laat komen door Friet & Co kunt u rekenen op 15 jaar ervaring in dit segment. Onze wagens zijn voorzien van friteuses met het hoogste rendement op de markt, zodat iedereen vlot van frietjes en snacks aan onze frietwagen wordt bediend.

Voldoende frietjes en snacks voor iedereen

U kiest bij deze frietwagen aan huis uit drie verschillende formules. Bij elke formule zijn er frietjes en frituursnacks à volonté beschikbaar voor uw gasten. Iedereen kan dus voldaan verder feesten! Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen met uw favoriete frituursnacks.

Reserveer uw frietwagen en laat het u smaken

Bent u nu al aan het watertanden? Of twijfelt u nog over de juiste formule voor uw feest? Neem snel contact met ons op en dan bespreken we uw menu. U kunt ons bellen op +32 494 49 25 55 of het contactformulier invullen.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This