Frietkar

 

Home » Frietkar

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Maak van uw evenement een extra leuke ervaring met onze frietkar. Huur een frietkar bij Friet & Co en laat iedereen genieten van lekkere, artisanale frietjes en frituursnacks. U huurt een frietkar voor een vaste prijs, inclusief personeel. Bekijk snel al onze formules en begin maar alvast te watertanden.

Een luxe frietkar op uw evenement

Wilt u uw gasten een krokante maaltijd serveren? Dan is onze frietkar de ideale foodtruck voor uw evenement. Onze luxewagens beschikken over friteuses met het hoogste rendement op de markt. Hierdoor worden uw gasten snel bedient en kan iedereen genieten van warme goudbruingebakken frietjes uit de frituurmobiel. Het vriendelijke en gekwalificeerde personeel zorgt voor die extra toets op uw evenement.

Kies uit verschillende formules

Voor het huren van de frietkar betaalt u een vaste prijs van €195, deze prijs wordt aangepast vanaf 100 en vervalt vanaf 200 personen. U kiest uit drie formules, waarbij de gasten steeds à volonté kunnen smullen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Vraag hiervoor via mail of telefoon een offerte aan.

Reserveer uw frietkar voor uw feest

Onze Antwerpse frietkar staat steeds paraat om uw gasten te verwennen! Heeft u nog vragen over onze formules of wilt u een offerte voor het huren van onze frituur? Bel dan naar +32 494 49 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This