Frietkar

 

Home » Frietkar

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietkar op locatie?


Maak van uw evenement een extra leuke ervaring met onze frietkar. Huur een frietkar bij Friet & Co en laat iedereen genieten van lekkere, artisanale frietjes en frituursnacks. Bekijk snel al onze formules en begin maar alvast te watertanden van overheerlijke frieten.

Een luxe frietkar op uw evenement

Wilt u uw gasten een krokante maaltijd serveren? Dan is onze frietkar de ideale foodtruck voor uw evenement. Onze luxewagens beschikken over friteuses met het hoogste rendement op de markt. Hierdoor worden uw gasten snel bedient en kan iedereen genieten van warme goudbruingebakken frietjes uit de frietmobiel. Het vriendelijke en gekwalificeerde personeel zorgt voor die extra toets op uw evenement.

Kies uit verschillende formules

U kiest uit drie formules, waarbij de gasten steeds à volonté kunnen smullen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Vraag hiervoor via mail of telefoon een offerte aan.

Reserveer uw frietkar voor uw feest of evenement

Onze Antwerpse frietkar staat steeds paraat om uw gasten te verwennen met overheerlijke frieten en bijbehorende snacks! Heeft u nog vragen over onze formules of wilt u een offerte voor het huren van onze frituur? Bel dan naar +32 494 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This