Huur een frituur

 

Home » Huur een frituur

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Huur een frituur voor uw feest en geniet van frietjes en snacks à volonté. Al uw gasten worden steeds snel bedient en kiezen hun favoriete snack. U huurt het frituur, inclusief personeel, voor een vast bedrag en feest zonder zorgen. Kies een menu en laat het u smaken!

Huur een frituur op uw feest

Wilt u graag uw gasten op uw feest of evenement verwennen? Kies dan voor artisanale frieten en huur onze mobiele frituur voor uw feest in Limburg, Antwerpen of elders! U huurt een frituur voor het vaste bedrag van €195. Deze prijs is inclusief personeel en wordt aangepast vanaf 100 of vervalt vanaf 200 personen. Vervolgens komt Friet & Co langs op uw locatie met de friettruck en bedient al uw gasten. Dankzij de friteuses met een hoog rendement worden zowel kleine als zeer grote groepen steeds vlot bedient. Onze frituren voldoen aan alle Belgische veiligheidsvoorschriften en zijn uitermate hygiënisch.

Kies uw favoriete frituursnack

U kiest uit drie formules of stelt zelf uw menu samen. Alle menu’s zijn inclusief frieten en sauzen à volonté. De aangeboden menu’s:

  • Genieters: frikandel, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel en kipcorn
  • Fijnproevers: Genieters + garnaalkroket, vegetarische miniloempia’s en mexicano
  • Deluxe: Genieters + garnaalkroket, saté, mexicano en vlammetjes in plaats van mini loempia’s

Bestel snel uw frituur

Bent u al aan het watertanden en kan u niet wachten tot een frituur voor uw deur staat? Bel ons dan op +32 494 49 25 55 en vraag naar de mogelijkheden voor een frietkot aan huis voor uw feest of evenement. U bereikt ons ook via het contactformulier.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This