Onze mobiele frituur komt bij u langs in Limburg

 

Home » Mobiele frituur Limburg

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur in Limburg?


Huur onze mobiele frituur in en maak van uw evenement in Limburg een echt feest! Trakteer uw gasten op verse frieten en snacks à volonté. U huurt onze zeer professionele mobiele frituur en dito personeel. Lees verder en ontdek de verschillende formules voor uw feest.

Mobiele frituur voor al uw evenementen in Limburg

Uw gasten laten smullen van heerlijke frietjes en snacks zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen? Dat kan! We komen graag langs met onze rijdende frituur in Belgisch en Nederlands Limburg. Met onze moderne friteuse bakken we in snel tempo artisanale frieten waar u twee uur lang onbeperkt van geniet. Deze worden geserveerd met lekkere sauzen en heerlijke snacks. Welke snacks kiest u zelf, afhankelijk van onze drie formules:

  • Genieters
  • Fijnproevers
  • Deluxe

Kies voor uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs

Een mobiele frituur huren op locatie in Limburg hoeft niet duur te zijn. U reserveert onze frietwagen en wij bakken onze Belgische Trots op locatie, zoals we doen sinds 2006. Hiervoor staan wij met ons hartelijk personeel urenlang op uw evenement. U kiest per persoon een formule afhankelijk van uw wensen. Voor een zeer correcte prijs ontvangt u verse frieten, gebakken volgens de regels van de kunst, in ons frietkot aan huis. Lekker smullen dus! Proef het zelf en neem contact op voor een offerte op maat. Bel naar +32 494 25 55 of gebruik de contactpagina

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This