Rijdende frituur

 

Home » Rijdende frituur

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Een rijdende frituur maakt van uw feest of evenement een onvergetelijke, smakelijke dag. U huurt de frituur voor een vaste prijs en kiest vervolgens de formule die het beste bij u past. De frituur komt daarna naar uw locatie en serveert dagverse frieten en snacks. Ontdek snel ons aanbod.

Vul de magen van uw gasten met een rijdend frituur

Voor de huur van de frituur betaalt u €195. Hierbij krijgt u twee uur service van gekwalificeerd personeel. Zij bakken voor uw gasten de lekkerste frieten en de beste frituursnacks. Op voorhand kiest u uit drie formules of bedenkt u zelf een menu. U betaalt, afhankelijk van de formule, een vast bedrag per gast. Tijdens uw feest genieten zij van frieten en snacks à volonté. Zo weet u zeker dat de magen gevuld zijn.

Moderne en stijlvolle wagen op uw locatie

Friet & Co komt bij uw feest langs met een moderne en stijlvolle wagen, die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. De wagens zijn voorzien van friteuses met een hoog rendement. Zo weet u zeker dat al uw gasten snel lekkere en warme frieten krijgen. Benieuwd naar hoe uw rijdende frituur er uitziet? Bekijk snel onze Facebookpagina.

Boek snel uw rijdend frituur

Begint u al te watertanden bij de gedachte aan al dat lekkers? Neem dan snel contact met ons op en boek uw rijdende frituur. Vul de contactpagina in of bel naar +32 494 25 55.

Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This