Rijdende frituur

 

Home » Rijdende frituur

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Een rijdende frituur maakt van uw feest of evenement een onvergetelijke, smakelijke dag. U huurt de frituur voor een vaste prijs en kiest vervolgens de formule die het beste bij u past. De frituur komt daarna op uw locatie en serveert dagverse frieten en snacks. Ontdek snel ons aanbod.

Verwen uw gasten met een rijdende frituur

Wanneer u een geslaagd feest wilt, huurt u frituur. U krijgt twee uur service van gekwalificeerd personeel. Zij bakken voor uw gasten de lekkerste frieten en de beste frituursnacks. Op voorhand kiest u uit drie formules of bedenkt u zelf een menu. U betaalt, afhankelijk van de formule, een bedrag. Tijdens uw feest genieten zij van frieten en snacks à volonté. Dit in combinatie met onze 15 jaar ervaring welke garant staat voor een geslaagd feest.

Moderne en stijlvolle wagen op uw locatie

Friet & Co komt op uw feest langs met een moderne en stijlvolle frietmobiel op uw event in Breda en omstreken. De wagen voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en is voorzien van friteuses met een hoog rendement. Zo weet u zeker dat al uw gasten snel van lekkere en warme frietjes worden voorzien. Benieuwd naar hoe onze rijdende frituur eruitziet? Bekijk dan zeker enkele sfeerbeelden in onze galerij.

Boek snel uw rijdend frituur

Begint u al te watertanden bij de gedachte aan al dat lekkers? Neem dan snel contact met ons op en boek uw rijdende frituur. Vul het contactformulier in of bel naar +32 494 25 55. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw event.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This