Frituurmobiel huren in Breda

 

Home » Frietmobiel Breda

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietmobiel huren in Breda?


Door een frietmobiel, ook wel gekend als frietkar of frietwagen, te huren voor uw volgende evenement in bijvoorbeeld Breda, verwent u gegarandeerd uw gasten. Bij onze mobiele frituur in Breda kiest u uit verschillende formules à volonté. De frietjes zijn artisanaal gebakken en bereid in de beste hygiënische omstandigheden en met het zuiverste vet. Friet & Co uit Antwerpen staat graag voor u klaar met een frietmobiel voor uw feest in Breda en vele andere steden.

De frietmobiel voor al uw evenementen

Uiteraard vindt u lekker eten op uw feest belangrijk en wilt u een origineel cateringidee voorzien. Ons mobiel frietkraam is altijd een goede keuze op uw personeelsfeest in Breda. Plant u een ander event waarvoor u een frietkar of frietwagen wilt laten komen? Wij cateren voor elke gelegenheid. We komen namelijk al sinds 2006 met een zeer stijlvolle en professionele frietmobiel en personeel tot bij u. Onze frietkar blijft steeds enkele uren ter plaatse, zodat uw gasten zeker voldaan zijn, alvorens we vertrekken met onze mobiele frituur. Bent u benieuwd hoe zo’n frietwagen of een foodtruck eruitziet? Neem zeker een kijkje naar onze fotogalerij. Hier posten we regelmatig sfeerfoto’s van onze mobiele frituur op feesten. Zo krijgt u een goed beeld van onze activiteiten en de frietmobiel die u kunt huren voor uw volgende event. Wilt u liever een mobiele frituur in Antwerpen laten langskomen? Ook dat is perfect mogelijk!

Frietjes à volonté uit een puntzak van onze mobiele frituur

Wist u dat frietjes uit een puntzak van een mobiel frietkraam nog lekkerder smaken? De frietjes worden in de frietkar artisanaal gebakken volgens de regels van de kunst. Daarnaast kiest u voor uw favoriete saus en frituursnack bij onze frietwagen. U krijgt de keuze tussen een van onze standaardformules of stelt zelf een menu samen. Uw gasten eten, dankzij ons mobiel frietkraam, frieten en snacks à volonté op locatie. De mobiele frituur is voorzien van friteuses met het hoogste rendement op de markt, zodat elke gast snel geniet van heerlijk warme frietjes en snacks uit onze frietkar. De frietmobiel staat steeds twee uur op uw gewenste locatie. Daarna vertrekt de frietwagen weer naar een nieuw gezellig feest.

Reserveer een frietmobiel op uw locatie

Wilt u uw feest voorzien van een mobiele frituur met lekkere frieten of heeft u nog vragen over de verschillende formules bij een frietmobiel? Bel dan snel naar +32 494 49 25 55. Om meteen een mobiel frietkraam te reserveren voor uw feest belt u ons op dat nummer of stuurt u een e-mail naar info@friet-co.be. Onze frietwagen komt met veel plezier tot bij u. Wacht daarom niet te lang om onze frietkar te reserveren!

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This