Frituurmobiel huren in Breda

 

Home » Frietmobiel Breda

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Door een frituurmobiel te huren voor uw volgend feest in bijvoorbeeld Breda, verwent u gegarandeerd uw gasten. Bij onze mobiele frituur in Breda kiest u uit verschillende formules à volonté. De frietjes zijn artisanaal gebakken en bereid in de beste hygiënische omstandigheden en zuiverste vet. Friet & Co uit Antwerpen staat graag voor u klaar met een frietmobiel voor uw feest in onder meer Breda.

De frituurmobiel voor al uw feesten in Breda en omstreken

Uiteraard vindt u lekker eten op uw feest belangrijk en wil u een origineel cateringidee voorzien. Ons mobiel frietkraam is altijd een goede keuze op uw onder meer personeelsfeest in Breda. We komen sinds 2006, met een zeer stijlvolle en professionele frietmobiel en personeel op uw feest in Breda en omstreken. Ons bedrijf blijft steeds enkele uren ter plaatse zodat uw gasten in regio Breda zeker voldaan zijn alvorens we vertrekken met onze mobiele frituur. Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem zeker een kijkje naar onze fotogalerij. Hier posten we regelmatig sfeerfoto’s van onze mobiele frituur op een feest in bijvoorbeeld Breda. Zo krijg u een goed beeld van onze activiteiten en de frituurmobiel die u kan huren voor uw feest in onder meer Breda.

Frietjes à volonté uit een puntzak van onze mobiele frituur in Breda

Wist u dat frietjes uit een puntzak van een mobiel frietkraam in Breda nog lekkerder smaken? De frietjes worden in de mobiel frietkraam in Breda artisanaal gebakken volgens de regels van de kunst. Daarnaast kiest u voor uw favoriete saus en frituursnack. U kiest een van onze standaardformules of stelt zelf een menu samen. Uw gasten in Breda eten, met ons mobiel frietkraam, frieten en snacks à volonté op locatie. De mobiele frituur is voorzien van friteuses met het hoogste rendement op de markt, zodat elke gast op uw event in Breda snel geniet van heerlijk warme frietjes en snacks. De frituurmobiel staat steeds twee uur op uw locatie in Breda en omstreken.

Reserveer een frituurmobiel op uw locatie

Wilt u uw feest in Breda voorzien van een mobiele frituur met lekkere frieten of heeft u nog vragen over de verschillende formules bij een frituurmobiel? Bel dan snel naar +32 494 49 25 55. Ook om meteen de mobiel frietkraam te reserveren voor uw feest in Breda en omstreken, belt u ons op dat nummer of stuurt u een e-mail naar info@friet-co.be.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This