Snackkar in Breda

 

Home » Snackkar Breda

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een snackkar in Breda?


Wilt u een snackkar huren voor bij u thuis in Breda of ergens anders? Dan helpt Friet & Co uit Antwerpen u hier graag bij. We beschikken over verschillende formules waaruit u kunt kiezen, maar we stellen er ook met veel plezier een op maat voor u op. Met een snackkar op uw feest of evenement, maakt u er gegarandeerd een spetterend succes van.

Huur een snackkar voor bij u thuis of op een event

Bij ons eetkraam aan huis geniet u van heerlijke snacks, zoals curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen en nog veel meer. Wij bieden hiervoor drie formules aan:

  • Genietersformule
  • Fijnproeversformule
  • Deluxe-mix

Al deze formules zijn in combinatie met verse frietjes en lekkere sauzen voor bij uw snacks uit onze kar. Ook wanneer u een menu op maat laten maken bij onze snackkar geniet u van deze heerlijke frietjes. Een snackkar of mobiele frietkraam op uw event of bij u thuis is een origineel cateringidee waarmee u uw gasten vast en zeker mee zult verrassen. Ook een frietkraam op uw personeelsfeest is altijd een goed idee!

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een snackkar aan huis? Dan neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze foodtruck. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 494 49 25 55 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This