Snackkar in Breda

 

Home » Snackkar Breda

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u een snackkar huren voor bij u thuis in Breda of ergens anders? Dan helpt Friet & Co uit Antwerpen u hier graag bij. We beschikken over verschillende formules waaruit u kunt kiezen of we stellen er een op maat voor u op. Met een snackkar op uw feest of evenement in Breda of omgeving, maakt u er gegarandeerd een spetterend succes van.

Huur een snackkar voor bij u thuis of op een event in regio Breda

Heerlijke snacks zoals curryworsten, cervela’s, kaaskroketten, bitterballen en nog veel meer. Wij bieden drie formules aan: voor de genieters, voor de fijnproevers en de formule deluxe. Al deze formules, net zoals wanneer u er een op maat laat maken, zijn in combinatie met verse frietjes en lekkere sauzen. Een snackkar of mobiele frietkraam op uw event of bij u thuis in Breda is een origineel cateringidee waarmee u uw gasten zeker en vast mee zult verrassen. Ook een frietkraam op uw personeelsfeest is zeker een goed idee!

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een snackkar bij u in Breda of elders? Dan neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 494 49 25 55, door een e-mail te sturen naar info@friet-co.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This