De frietmobiel in Oost-Vlaanderen

 

Home » Frietmobiel Oost-Vlaanderen

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Met onze frietmobiel maakt u uw feest of ander evenement in Oost-Vlaanderen en omstreken helemaal af. Trakteer uw gasten op heerlijke Belgische frieten en een unieke friet-ervaring. Kies uit verschillende formules en geniet zorgeloos van heerlijk eten op uw locatie. Ontdek snel ons aanbod.

De frietmobiel bakt heerlijke snacks en frieten op uw feest in Oost-Vlaanderen

We komen met een professionele frietmobiel sinds 2006 op uw evenement in Oost-Vlaanderen. Hierbij serveren wij gedurende twee uur heerlijke frieten en snacks aan uw gasten. Ons gemotiveerde personeel bakt op professionele en artisanale wijze frietjes en snacks waarvan u en uw gasten à volonté kunnen genieten. U kiest op voorhand uit drie formules met verse frieten, saus en de volgende snacks:

  • Genieters: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
  • Fijnproevers: de Genietersformule plus garnaalkroketten, vegetarische mini-loempia’s en mexicano’s
  • Deluxe: de Fijnproeversformule met saté en vlammetjes in plaats van mini-loempia’s.

Voor het eten betaalt u per persoon, afhankelijk van de formule die u kiest. Zo weet u op voorhand altijd exact wat u mag verwachten van de frietmobiel op locatie in Oost-Vlaanderen. Het is bovendien mogelijk om een formule op maat samen te stellen. Dit bespreken we graag met u.

Vraag een offerte aan

Als u kiest voor de frietkar van Friet & Co, ontvangt u een mooie en stijlvolle frietmobiel op uw feest in Oost-Vlaanderen. Deze is professioneel ingericht met moderne friteuses met hoog rendement. Hierdoor genieten u en uw gasten snel van heerlijke snacks en frieten, zonder lange wachttijden. Begint u al te watertanden van al dit lekkers? Huur dan onze frituur! Neem hiervoor snel contact op voor uw persoonlijk offerte. Bel +32 494 49 25 55 of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This