Frietkar huren in Brabant

 

Home » Frietkar huren Brabant

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietkar huren in Brabant?


Een frietkar huren voor uw event in Brabant is altijd een groot succes met Friet & Co uit Antwerpen. Wij komen met onze mobiele frituur in Brabant langs, maar ook in de rest van Nederland en België staan we klaar met een mobiel frietkraam dat u kunt huren. Wij zorgen er steeds voor dat u geniet van de lekkerste frietjes die u ooit al heeft geproefd.

Wat kunt u verwachten wanneer u een frietkar gaat huren bij ons?

Heeft u nog nooit een mobiele frituur gezien? Dan is dit de perfecte kans om een mobiel frietkraam te huren voor uw volgende event! Wij leggen u alvast graag uit wat u juist kunt verwachten van onze mobiele frituur uit Antwerpen. Hoewel we in België gevestigd zijn, komen we sinds 2006 al langs in Nederland met onze mobiele frituur. Wanneer u ervoor heeft gekozen om een mobiel frietkraam te huren, zetten we deze frietkar aan huis in Brabant. U kiest volledig zelf de locatie. Bij de reservatie krijgt u de keuze uit verschillende formules, zoals Genieters, Fijnproevers en Deluxe. Hier zitten standaard al overheerlijke frietjes en sauzen bij inbegrepen. Wanneer u een frietkar gaat huren, geniet u steeds van échte Belgische frietjes die we artisanaal frituren. Ook de snacks bakken we volgens de regels van de kunst. Een frietkraam huren zorgt er daardoor steeds voor dat uw gasten nog lang zullen napraten over onze mobiele frituur.

Een uitstekende service tegen een kleine prijs

Als u liever geen fortuin uitgeeft, is het huren van een frietkar de ideale oplossing. Een mobiel frietkraam huren bij Friet & Co is immers een goede oplossing voor elk budget. U betaalt slechts een kleine kost voor de frietkar die tot bij u komt. Hiervoor krijgt u bovendien vriendelijk en ervaren personeel die voor u de frietjes in de mobiele frituur klaarmaken. We serveren steeds onze heerlijke snacks met een glimlach. U kunt onze frietkar reeds huren vanaf 50 personen, maar ook voor veel grotere events staan we steeds klaar met een mobiel frietkraam. Verder betaalt u de kost van de gekozen formule en de snacks die uw gasten eten. Wilt u eerder de mobiele frituur in Breda of een andere regio laten langskomen? Dat kan allemaal, zonder ook maar iets meer te moeten betalen.

Geniet van heerlijke frietjes door onze frituur te huren

Begint u al te watertanden bij de gedachte aan al die heerlijke warme frietjes van een eetkraam aan huis in Brabant? Ga dan snel onze frietkar huren door ons te bellen via +32 494 25 55. Voor meer informatie over het huren van een mobiel frietkraam kunt u eveneens een e-mail sturen naar info@friet-co.be. We helpen u altijd zo snel mogelijk verder!

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This