Eetkraam aan huis in Brabant

 

Home » Eetkraam aan huis Brabant

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een eetkraam aan huis?


Een eetkraam aan huis laten komen in Brabant is geen enkel probleem dankzij Friet & Co. Ons Antwerps bedrijf komt in heel Nederland en België langs om u en uw gasten te voorzien van de lekkerste snacks. Bij ons geniet u bovendien van een zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding bij de huur van ons eetkraam.

Welke snacks kunt u krijgen bij ons eetkraam aan huis

Reserveert u een eetkraam om aan huis langs te laten komen tijdens een event? Dan krijgt u de keuze uit een ruim assortiment aan overheerlijke snacks. Net als onze frietjes bakken wij deze allemaal op artisanale wijze in kwaliteitsvol vet om de lekkerste smaak te bekomen. Bij onze mobiele frituur kunt u kiezen uit drie verschillende formules. Een eerste optie bij onze snackkar is de Genietersformule, waar onder andere curryworsten en bitterballen bij horen. Wilt u net wat anders? Dan kiest u misschien beter voor de Fijnproeversformule of onze Deluxe-mix. Hierbij geniet u van vegetarische mini-loempia’s, alsook mexicano’s. Er zit voor iedereen wel iets tussen als u ons eetkraam aan huis laat komen. Elk feest is dan ook meer dan geslaagd dankzij onze frietkar.

Contacteer ons om ons eetkraam te huren

Kunt u al niet meer wachten tot wij langskomen met onze foodtruck? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 494 25 55. Wilt u graag meer informatie over ons eetkraam dat aan huis komt in Brabant? Dan kunt u ook altijd onze nieuwsbrief eens bekijken om de nieuwste weetjes en avonturen van ons eetkraam te ontdekken.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This