Frietkar aan huis in Brabant

 

Home » Frietkar aan huis Brabant

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een frietkar aan huis?


Met een frietkar aan huis in Brabant genieten zowel u als uw gasten van een gezellig feest. U hoeft namelijk zelf niet meer te koken, waardoor u nog meer plezier heeft op uw eigen event. Bij Friet & Co in Antwerpen komt de frituur bij u aan huis in verschillende steden en regio’s in België en Nederland, waaronder Brabant.

Een frietkar met de lekkerste frietjes aan huis laten komen

Onze mobiele frituur staat bekend om onze artisanale frietjes die in 100% zuiver rundvet gebakken worden. Als u deze échte Belgische frietjes zelf wilt proeven, dan kunt u het best onze frietkar aan huis laten komen. Vanaf 50 personen kunt u onze frietwagen inschakelen. Wij komen dan met onze frituur aan uw huis en voorzien overheerlijke snacks. We hebben hiervoor verschillende formules waaruit u kunt kiezen. Laat u liever een menu op maat maken? Dan geeft u gewoon uw voorkeuren door aan ons en wij zorgen dat de frietkar die u huurt, gevuld is met al uw favoriete snacks. Een frietwagen aan huis is altijd de perfecte oplossing wanneer u geen fortuin wilt spenderen aan catering en ook niet zelf urenlang in de keuken wilt staan. U maakt daarom altijd de goede keuze door een frituur aan huis te laten komen.

Bekijk onze galerij om een idee te krijgen van onze frietkar

Weet u niet goed wat u moet verwachten van een frietkar aan huis? Bekijk dan alvast onze galerij. U zal vast en zeker beginnen watertanden van de heerlijke frietjes die u op de foto’s ziet. Om onze frituur aan huis te reserveren kunt u ons vandaag nog bellen via +32 494 25 55. Heeft u toch nog wat vragen over onze diensten? Vul dan zeker ons contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This