Eetkraam op locatie

 

Home » Eetkraam op locatie

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Plant u een feest of een evenement en wilt u graag een eetkraam op uw locatie? Met frietjes verovert u de harten en de magen van iedere Belg. Bij Friet & co kiest u uit een aantal vaste formules of maakt u een menu op maat. Bekijk snel al het lekkers en maak uw keuze.

Plaats een eetkraam op de locatie van uw feest of evenement

Een feest of evenement is pas geslaagd als alle gasten lekker hebben gegeten. Vindt uw feest plaats op een originele locatie of wil u gewoonweg lekkere frietjes serveren? Friet & Co komt met een luxe eetkraam naar uw locatie. Met een frietkraam tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van al uw gasten.

Onze Belgische trots op uw feest

De Belgen zijn de beste frietenbakkers ter wereld en daar zijn we trots op. Laat daarom uw gasten proeven van echte, artisanale frietjes. Een eetkraam op uw locatie kost €195. In deze prijs zit de huur van de wagen en het personeel. Daarnaast kiest u uit verschillende formules om de magen te vullen of stelt u zelf een menu samen.

Reserveer snel uw eetkraam

Bent u al aan het watertanden en kan u niet wachten tot de frietkraam op uw evenement staat? Neem dan snel contact met ons op door te mailen naar +32 494 25 55  of vul het contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This