Eetkraam op locatie

 

Home » Eetkraam op locatie

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een eetkraam op locatie?


Plant u een feest of een evenement en wilt u graag een eetkraam op uw locatie? Met frietjes verovert u de harten van iedere Belg. Bij Friet & co kiest u uit een aantal vaste formules of maakt u een menu op maat. Bekijk snel de mogelijkheden voor al het lekkers en laat ons eetkraam aan huis komen!

Plaats een eetkraam op de locatie van uw feest of evenement

Een feest of evenement is pas geslaagd als alle gasten lekker hebben gegeten. Vindt uw feest plaats op een originele locatie of wil u gewoonweg thuis lekkere frietjes serveren? Dan komt Friet & Co met een luxe eetkraam op uw locatie. Met een eetkraam aan huis tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van al uw gasten. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Onze Belgische trots op uw feest

De Belgen zijn de beste frietenbakkers ter wereld en daar zijn we trots op. Laat daarom uw gasten proeven van echte, artisanale frietjes van onze frietwagen. Wanneer u ons eetkraam aan huis laat komen, heeft u de keuze uit drie standaardformules. Wilt u liever een eigen menu samenstellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van onze rijdende frituur.

Reserveer snel uw eetkraam

Bent u al aan het watertanden en kunt u niet wachten tot ons frietkraam op uw evenement staat? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 494 25 55 of vul het contactformulier in. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor ons eetkraam aan huis.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This