Mobiele frituur

 

Home » Mobiele frituur

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Plaats een mobiele frituur op uw volgende feest in Antwerpen en omgeving. Bij Friet & Co kiest u voor lekkere, artisanale frieten van een uitstekende kwaliteit. U kiest uit drie formules of stelt zelf uw menu samen. Reserveer een luxe, mobiele frituur en geniet van een uitgebreid assortiment snacks.

Een mobiele frituur op locatie in Antwerpen en omgeving

Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een ander evenement? Trakteer uw gasten dan op heerlijke frieten en huur een mobiele frituur op locatie in Antwerpen en omgeving. Met onze mobiele frituur staan we dan twee uur op uw evenement nabij Antwerpen. In die uren eten uw gasten à volonté frieten en snacks. U kiest uit drie formules:

  • Genieters: frikandel, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
  • Fijnproevers: alles zoals bij Genieters + garnaalkroket, vegetarische miniloempia’s, mexicano
  • Deluxe: alles zoals bij Genieters + garnaalkroket, saté, mexicano, vlammetjes

Voor het verhuren van de mobiele frituur, inclusief ons ervaren personeel, betaalt u een vast bedrag. De prijs voor het eten is afhankelijk van uw aantal gasten en uw formule. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een menu te creëren van uw favoriete frituursnacks. Indien u dit wenst, vraag dan snel naar de opties.

Echte Belgische frieten herkent u meteen

Als u kiest voor een mobiele frituur op locatie in Antwerpen, kiest u voor échte Belgische frieten. Deze zijn UNESCO-werelderfgoed en daar kunt u met trots van proeven. Deze frieten herkent u doordat ze twee keer in rundsvet worden gebakken en aan hun goudgele kleur. Het personeel op uw feest zijn gekwalificeerde frietenbakkers en geven uw gasten gegarandeerd werelderfgoedmateriaal!

Vraag een offerte voor uw mobiele frituur

Bent u klaar om te genieten van échte Belgische frieten? Vraag dan snel een mobiele frituur aan voor uw evenement nabij Antwerpen. Vul het contactformulier in of bel naar +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This