Mobiele frietkraam

 

Home » Mobiele frietkraam

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Frieten van ons mobiele frietkraam uit Antwerpen zijn een echt succes op elk feest. Organiseert u binnenkort ook een feest thuis, of misschien een bedrijfsevenement? Plaats dan ons frietkraam op locatie voor uw feest of evenement en laat iedereen smullen van échte Belgische frieten. Onze frietkraam op locatie voldoet steeds aan de veiligheidsvoorschriften. Ook verzorgen we in ons mobiele frietkraam uit Antwerpen steeds uw eten met oog voor detail. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw event!

Kies voor een mobiele frietkraam voor uw volgende feest

Wilt u uw gasten ook heerlijk, Belgisch eten serveren? Dan kiest u natuurlijk voor echte Belgische frieten, geserveerd op locatie vanuit ons frietkraam. We komen met ons mobiele frietkraam uit Antwerpen op locatie en serveren gedurende twee uur overheerlijke frieten en frituursnacks. Daarbij kiest u zelf welke snacks aan de hand van onze drie standaardformules. Wenst u liever een menu op maat? Ook dat kan. Wat u ook kiest, bij elk menu genieten uw gasten met een mobiele frituur steeds van heerlijke frieten en snacks à volonté.

Waarom kiezen voor ons mobiele frietkraam?

Friet & Co uit Antwerpen is meer dan 15 jaar dé specialist in mobiele frietkramen. Daarbij komen we met ons frietkraam op uw locatie in zowel België als Nederland. Daarbij hanteren we steeds de hoogste standaarden. Zo geniet u van heel wat voordelen, waaronder:

 • Een correcte hygiëne
 • Artisanaal gebakken frieten
 • Professioneel personeel, dat met een glimlach bedient
 • Modern en stijlvol frietkraam
 • Goede prijskwaliteitsverhouding
 • Friteuses met een hoog rendement
 • Dagverse producten

Reserveer snel uw mobiele frietkraam

Heeft u binnenkort een feest of evenement en wilt u daarvoor een frietkraam en snackwagen op uw locatie? Trakteer uw gasten op lekkere frietjes van onze mobiele frietkraam uit Antwerpen. Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel naar +32 494 25 55. Dan bespreken we de mogelijkheden voor een frituur aan huis en uw wensen voor een geslaagd feest.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


 • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This