Mobiel frietkot

 

Home » Mobiel frietkot

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Maak uw feest of evenement nog leuker met een mobiel frietkot. Kies uit drie formules met verschillende snacks of stel uw eigen menu samen. Onze frieten worden gebakken volgens de regels van de kunst. Het mobiel frietkot voldoet steeds aan de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast kan u rekenen op de goede service van ons personeel.

Mobiel frietkot aan huis

U huurt een mobiel frietkot voor de vaste prijs van €195. Deze prijs is inclusief personeel en wordt aangepast vanaf 100 of vervalt vanaf 200 personen. Daarnaast kiest u een formule per persoon voor de frieten, sauzen en snacks. Deze prijs is afhankelijk van het assortiment aan snacks. U kiest uit een van onze drie formules of stelt zelf een menu samen.

Waaraan herkent u Belgische frieten?

De Belgische frieten zijn UNESCO werelderfgoed en daar zijn we trots op. In het mobiel frietkot kan u erop rekenen dat u echte Belgische frieten krijgt. Het personeel dat in onze frituurmobiel staat zijn gekwalificeerde frietenbakkers. De Belgische frieten herkent u aan de volgende zaken:

  • De frieten worden twee keer gebakken
  • In rundvet gebakken
  • Ze hebben een goudgele kleur
  • Ze zijn eerder dik dan dun
  • Ze zijn lekker knapperig

Reserveer uw mobiel frietkot

Heeft u na het lezen van deze informatie ook zo’n zin in onze Belgische trots? Bedenk dan snel met welke saus u deze graag eet en reserveer uw mobiel frietkot via ons contactformulier of door te bellen naar +32 494 49 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This