Frituur op locatie in Brabant

 

Home » Frituur op locatie Brabant

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u een frituur op locatie in Brabant laten langskomen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Frituur & Co. Wij zijn gevestigd in Antwerpen, maar komen zowel in heel België als Nederland langs voor allerlei evenementen. Dankzij onze frietmobiel organiseert u een feest dat uw gasten niet snel zullen vergeten.

Waarom kiezen voor een frituur op locatie?

Een mobiele frituur huren brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de catering van uw event. Waarom zou u urenlang in de keuken staan voor uitgebreide gerechten, wanneer u simpelweg ons kunt inschakelen? Iedereen vindt bovendien een snack naar zijn of haar smaak. In onze frituur aan huis zijn verschillende snacks inbegrepen, zoals curryworsten en mini-loempia’s. Verder blijft onze frituur twee uur lang op uw gewenste locatie staan. Uw gasten krijgen zo voldoende tijd om heerlijke en echt Belgische frietjes te eten. Er zijn dus heel wat redenen om bij ons een frituur te huren!

Kies zelf waar onze frituurmobiel staat

Wij volgen steeds uw instructies wanneer het gaat om de plaatsing van de frituur. Wilt u deze graag vlakbij uw huis zetten of heeft u een speciale locatie in gedachten voor uw event? Wij zetten onze frituur op uw gewenste locatie in heel Brabant. Wilt u liever een mobiele frituur in Limburg zetten? Ook dat is perfect mogelijk. Contacteer ons snel door te bellen via +32 494 25 55 of vul ons contactformulier in.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This