Frietkraam aan huis

 

Home » Frietkraam aan huis

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Heeft u binnenkort een leuk feest en wenst u een frietkraam aan huis? Friet & Co uit Antwerpen komt aan huis langs met een mobiel frietkot vol lekkernijen. U en uw gasten eten frieten en snacks à volonté voor een vaste prijs per persoon. Deze worden geserveerd vanuit de mooiste frietkar aan huis. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor een frietkraam aan huis!

Laat een frietkraam aan huis komen voor uw feest

Plant u een groot feest bij u thuis en wenst u uw gasten goed te verwennen alvorens ze de dansvloer inpalmen? Huur bij Friet & Co uit Antwerpen een frietkot aan huis en geniet van artisanale frieten en een ruime keuze aan snacks. Onze frietkar komt voor een vast bedrag aan huis langs op uw feest. Dit bedrag is inclusief personeel dat zeer professioneel werkt en gegarandeerd een lach tovert op het gezicht van al uw gasten. Een frietkot aan huis laten komen is dus de perfecte catering voor uw feest in Antwerpen en daarbuiten.

Kies uit verschillende frituursnacks

Naast een eventuele huurprijs die u betaalt om het frietkraam aan huis te laten komen, betaalt u een vast bedrag per persoon voor de formule . Met onze frietkar aan huis heeft u de keuze uit een van onze drie vaste formules. Daarnaast is het mogelijk om zelf een menu samen te stellen met uw favoriete frituursnacks die vanuit onze wagen worden geserveerd. Alle formules zijn à volonté:

  • Genieters: frikandel, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
  • Fijnproevers: alles zoals bij Genieters + garnaalkroket, vegetarische mini-loempia’s, mexicano’s
  • Deluxe: alles zoals bij Genieters + garnaalkroket, saté, mexicano en vlammetjes in plaats van mini-loempia’s

Vraag vandaag nog een offerte aan

Begint u reeds te watertanden? Heeft u uw keuze gemaakt welke lekkernijen onze frietkar aan huis mag komen serveren op uw feest in Antwerpen of heeft u nog verdere vragen? Vraag dan snel een offerte voor het frietkraam aan door het contactformulier in te vullen of ons te contacteren op: +32 494 49 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This