Frietkot aan huis

 

Home » Frietkot aan huis

 

N

In België én Nederland

N

Menu op maat

N

Vaste huurkost

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u voor uw volgende feest graag een frietkot aan huis plaatsen? Friet & Co zorgt er sinds 2006 voor dat uw gasten in een mum van tijd worden verwend. Dit aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding, met wagens met een perfecte hygiëne en personeel dat iedereen met de glimlach bedient.

Plaats een frietkot aan huis voor een geslaagd feest

Bent u jarig en geeft u een groot feest? Daar horen frietjes bij! Bij Friet & Co bestelt u een frietkot aan huis met gekwalificeerd personeel. Bij ons eetkraam op locatie, kunt u kiezen uit drie formules: Genieters, Fijnproevers en Deluxe. Bij alle formules genieten uw gasten à volonté van frietjes en frituursnacks. Onze wagens komen steeds voor 2 uur.

Goede hygiëne en bediening met de glimlach

Onze luxe rijdende frituur is erg modern en voorzien van friteuses met het hoogste rendement op de markt, zodat iedereen snel kan genieten van zijn warme, krokante frietjes. Het personeel biedt steeds een professionele en snelle service. Uw gasten worden gegarandeerd met een glimlach bedient, zodat iedereen gerust kan genieten van onze Belgische Trots op uw locatie.

Reserveer vandaag uw frietkot

Heeft u binnenkort iets bij u thuis te vieren? Maak het feest af met een frietkot aan huis. Bekijk de verschillende formules en maak uw keuze. Vraag snel een offerte aan. Vul het contactformulier in of bel ons op +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Voer een nummer in van 50 tot 2000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Friet en Co
Share This