Frietkot aan huis

 

Home » Frietkot aan huis

 

N

Artisanaal gebakken frieten

N

Keuze uit verschillende formules

N

Luxe frietkraam

Wilt u ook een mobiele frituur op locatie?


Wilt u voor uw volgende feest graag een frietkot aan uw huis plaatsen? Friet & Co zorgt ervoor dat de magen van al uw gasten gevuld zijn. Dit aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding, met een wagen met een perfecte hygiëne en personeel dat iedereen met de glimlach bedient.

Plaats een frietkot aan uw huis voor een geslaagd feest

Bent u of een familielid jarig en geeft u een groot feest? Daar horen frietjes bij! Bij Friet & Co bestelt u voor de vaste prijs van €195 een frietkot aan uw huis met gekwalificeerd personeel. Deze prijs wordt aangepast vanaf 100 en vervalt vanaf 200 personen. Daarnaast kan u kiezen uit drie formules: Genieters, Fijnproevers en Deluxe. Bij alle formules genieten uw gasten à volonté van frietjes en frituursnacks. Onze wagens komen steeds voor 2 uur.

Goede hygiëne en bediening met de glimlach

Onze luxe wagens zijn erg modern en voorzien van friteuses met het hoogste rendement op de markt, zodat iedereen snel kan genieten van zijn warme, krokante frietjes. Het personeel biedt al u een professionele en snelle service. Uw gasten worden gegarandeerd met een glimlach bedient, zodat iedereen naast een gevulde maag ook met een goed gevoel kan verder feesten. Bent u benieuwd hoe onze service er uit ziet? Bekijk dan snel dit filmpje.

Reserveer vandaag uw frietkot

Heeft u binnenkort iets bij u thuis te vieren? Maak het feest af met een frietkot aan huis. Vraag snel een offerte aan. Vul het contactformulier in of bel naar +32 494 25 55.

Formules (2u)


Neem contact met ons op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service horen hier bij.

Vind ons snel


 

Share This